15 Mac 2022, Selasa
47:03 1630

Awek melayu umur 21 tahun pecah dara

Dia sabunkan aku (aku telanjang macam selalu) tapi tiada apa-apa kelainan yang aku rasa agaknya pasai dah biasa tengok dia orang. Satu hari seperti biasa aku ikut dia orang membasuh dan mandi umur aku masa ni dah nak masuk 11 tahun. First time aku lihat perempuan dah anak dara kencing. Jadi membesarlah aku dalam keluarga datukku itu seramai empat orang termasuk mak saudaraku anak dara pingitan yang come lote.

Kategori

Amatur, Buatan Sendiri, Syahwat, Tetek Besar, Keldai Besar

Tulis komen

Anda mungkin juga berminat