09 Jun 2021, Rabu
11:08 38577

Anak dara umur 21 tahun xxx pecah dara

Dia sabunkan aku (aku telanjang macam selalu) tapi tiada apa-apa kelainan yang aku rasa agaknya pasai dah biasa tengok dia orang. Satu hari seperti biasa aku ikut dia orang membasuh dan mandi umur aku masa ni dah nak masuk 11 tahun. First time aku lihat perempuan dah anak dara kencing. Jadi membesarlah aku dalam keluarga datukku itu seramai empat orang termasuk mak saudaraku anak dara pingitan yang come lote.

Kategori

Remaja

Komen

@syapik Khamis 21:32, 09 September 2021 nk awek lucah

@joesph Isnin 03:47, 27 September 2021 kalau tiada jodoh bersabar sajalah

Tulis komen

Anda mungkin juga berminat