09 November 2021, Selasa
13:21 4753

Video live blue film gadis 19 kebawah

Dia kata, sebulan may be 3 atau 4 kali je dia main dengan laki dia? Kalau laki tak de, dia main gentel cipap dia je? Kalau tak, tak naik? Laki dia kata kena warm-up dulu. Selalunya, Sha dgn laki dia akan tengok blue film dulu sebelum adengan sex dia mula. Kadang2 aku nampak dia jeling kat celah kangkang aku, especially tempat yang terbonjol tu?

Kategori

Remaja, Amatur, Buatan Sendiri, Panas, Luaran

Tulis komen

Anda mungkin juga berminat